Neymar kommer sannolikt att flytta till PSG nyligen, och Barcelona-klubben vill säkert behålla superstjärnan. Ett antal Barcelona spelare, inklusive Pique, har bett Neymar att stanna, medan Barcas Lionel Messi försöker hålla Neymar. Letar du efter Billiga Fotbollsskor? Missa inte våra produkter, vår webbplats har ett gott rykteskydd.

I en nyligen uppvärmd match slog Barcelona Juventus 2-1, Neymar är i utmärkt skick. Och media noterade att Neymar i det här spelet vann mer fritt sparkar, det här är Messi-initiativet att vidta åtgärder, han är villig att spela i den nya säsongen och Neymar dela lagets frisparkstraff. På vår hemsida Messi fotbollsskor, även om priset är billigare än andra, men kvaliteten är mycket värt att garanteras.

Messi brukade ge fansen en underbar frispark, men Neymar är också en frisparkspelare. Neymar har gjort en direkt frispark i Barcelonas Champions League 6-1 seger över Germain förra säsongen. I finalen i 2016 i Olympics gjorde Neymar också en frispark.

Faktum är att Neymar överväger att lämna Barcelona för överföring till PSG, med undantag för den höga lönen, en annan viktig orsak är att i Barcelona kan han bara vara Messis folie, men till PSG är han toppen. Medan Messi blev skadad, hade Neymar visat sig leda Barca, men efter Messias återkommande kunde han bara överge dominansen, även om det fanns få möjligheter till en frispark. Och nu är Messi villig att låta Neymar spela en viktigare roll, den här gesten kan kunna imponera på Neymar, för att han väljer att hålla laget lägger stor vikt. Klicka på länken för att skicka, du kan besöka webbplatsen och lära dig Mer information om fotbollsstövlar.

Adidas%20Adizero%20Battle%20Pack%20Messi