Den brasilianska berömda fotbollsspelaren Neymar på fotbollsplanens förmåga är obestridlig stjärna, och från hans senaste release av en video är Barcelonas starka stjärna på basketbanans prestanda också bra, åtminstone från skytteåtgärden och skyttefrekvensen kan ses, Neymar Är en viss basketstiftelse. Fotbollsmatch säsongen kommer, nu verkligen behöver köpa Billiga Fotbollsskor, skynda upp för att beställa det.

Nyligen Neymar i personliga sociala medier Instagram släppte en video av sin egen basket, den brasilianska fotbollsstjärnan på frikastlinjen 5 på varandra följande skott, och slutligen fick skjuta 3 poäng, slog 60% av rapportkortet. Från Neymars skytte och känsla är detta inte enstaka fotbollsstjärnans underhållning, det kan ses, han är en viss basketstift.

Faktum är att det finns många idrottare inom fotboll och basket som saknar talang. Såsom är känt för alla, är tidigare före detta NBA-stjärna Nash också en fotbollsspelare tidigare, och Kobe Bryant och andra har besökt Barcelonas klubbupplevelse. Snabbt köp Billiga Neymar fotbollsskor, ju mer du köper desto fler rabatter får du.

Detta visar att i Spanien är denna fotbolls basketstyrka väldigt stark i landet, även för fotbollsspelare, favoriserar många också basketboll.

För den här Neymar i sociala medier på skyttefilmen kommenterade många fans och netizens också, att folk måste Neymars basketteknik har blivit erkända. Ta en titt på Billiga Neymar fotbollsskor, du kan söka efter relevanta nyckelord på vår hemsida.

Neymar-utmaning-spelar-basket-5-mal-3-po

För mer information, besök:http://www.fotbollsbutik.net/blog/Neymar-utmaning-spelar-basket-5-mal-3-poang