De spanska medierna har släppt viktiga nyheter om att Neymar är obekväma i Barcelona, ​​så han överväger ett drag. Enligt Aspen-rapporten kommer Neymars far att gå till Paris i veckan för att träffa PSGs president Elhelefi för att diskutera överföringen av Barcelona nr 11. Billiga Fotbollsskor, skynda upp beställer det.

På måndagen rapporterade den dagliga sporttidningen att Neymar inte var bekväm i Barcelona och att han inte kunde vara den första personen på Messi-sidan. Så Neymar planerar att lämna Barcelona på jakt efter ett starkt lag som kan garantera sin ledarskapsstatus. Spanska televisionen har meddelat Neymar-beslutet att lämna nyheterna, PSG tittar noga på brasilianen. Marca tidningen tror att den här veckan kommer att vara nyckeln till en Neymar-överföring.

PSG har försökt att skriva Neymar åtminstone tre gånger, och de har fortfarande inte givit upp Brasiliens hopp och Barcas starka intresse för Villati kan hjälpa till med den nya förhandlingsrundan. Neymar har för närvarande ett straff på upp till 222 miljoner euro och kommer att stiga till 250 miljoner euro nästa säsong. Snabbt köp Neymar fotbollsskor, ju mer du köper desto fler rabatter får du.

Det rapporteras att PSG är redo att underlätta överföringen av Neymar, för detta kommer att betala 222 miljoner av de likviderade skadorna. Big Paris utarbetade också ett 5-årigt kontrakt för en årlig lön på 30 miljoner euro plus bonusar, vilket skulle innebära att Neymar skulle vara den högst betalda spelaren i den europeiska ligan.

Om Neymar lyckas flytta till PSG kommer detta utan tvivel att vara en annan rekordbrytande affär på överföringsmarknaden. På semester i sommar hade Neymar blivit frågad om frågan om att lämna eller stanna, och hans svar var, "vem kan säga bra i framtiden?" Vår hemsida säljer billiga fotbollsstövlar, så klicka på länken för att skicka, du kan besöka webbplatsen och lära dig mer i detalj det.

Nike%20Hypervenom%20Phiish%20Neymar%20FG