Adidas släpper ut en metallkänsla för fotbollsskor, med introduktionen av fotbollskor ACE 17.1 "Magnetic Control" som ett komplement till sina fotbollskor med begränsad upplaga. Glänsande silverdesign i linje med egenskaperna hos den begränsade upplagan av fotbollskor, som stadion runt den vita linjen, hur begränsad upplaga fotbollskor kan inte silver? Letar du efter högkvalitativa och Billiga Fotbollsskor? Missa inte våra produkter, vår webbplats har ett gott rykteskydd.

Före 2017/18-säsongen hölls två fotbollskor med begränsad upplaga, följt av Adidas 'X 17.1 "Pure Stealth" -fotbollskor, "Magnetstyrningen" av den magnetiska versionen av Ace 17.1 är också inslaget i ett lager av metalllack . Köp Adidas ACE fotbollsskor, desto snabbare att beställa, desto fler eftergifter.

Upper Silver Rimeknit Fabric har ett brett spektrum av grafiska effekter, med förkromad silverskorssula, men inredningen i skoens färg är mycket glänsande, vänster fotfoder är röda, högra fotfodrar är blåa.

Med Adidas X 17.1 "Pure Stealth" -stödfotbollsskor, som andra begränsade serier, kommer The Ace 17.1 "Magnetic Control" -versionen inte att finnas tillgänglig för Adidas-godkännandespelare, så sneakersna kommer inte att vara i spelet. Men kanske kommer du att tycka om det? Sätt sedan på det! Billiga fotbollsstövlar butik på nätet, mer produktval, gå till vår hemsida och ha högkvalitativ service efter försäljning.

2016%20Adidas%20ACE%2016+%20PureControl%