Pumas små fotbollskor har varit lite fokuserade, men det kommer att förändras, eftersom Puma just har avslöjat sina revolutionära teknologier NETFIT småfältsstövlar, vilket ger dig oändliga möjligheter att snurra lag. Priset är detsamma !!! Style Update? Beställ Billiga Fotbollsskor bästa tiden.

Med introduktionen av Puma NETFIT-tekniken kan du anpassa ditt eget fodtypbandage genom att byta skosnittshålet för att öka framfotens utrymme eller dra åt det för att göra den övre passformen. På vår hemsida Billiga Puma fotbollsskor, även om priset är billigare än andra, men kvaliteten är mycket värt att garanteras.

PUMA 365 Ignit NETFITs nyhet är faktiskt NETFIT-teknik. Det är ett nät som täcker den övre delen av nätet, och varje enskilt hål kan bli ditt skosnötshål. Den sista Ignite stötdämparens mellansula ger också utmärkt dämpningsförmåga.

Denna typ av fisknät övre kan möta de olika behoven hos anpassade bandage, kan skapa en oändlig bandage stil på ett par skor. Sådana fördelar kan omedelbart släppa två av reglerna för skosnören "live", N sorters snören kommer att dyka upp i vägen, vilket visar personligheten hos ägaren av skor som leder utvecklingen. På teknisk nivå är skosnören inte bara runt tungan men kan förlängas till skosula och övre anslutningen, så den okonventionella designen möjliggör ett par skor för att möta en bred fot och en smal fot av olika fottyper. Om du vill Besök vår fotbollsstövlar butik, kan du söka efter relevanta nyckelord på vår hemsida.

Puma%20evoSPEED%201-2%20K%20FG%20Fotboll