De senaste matchande Puma evoPOWER fotbollsschoenen med gul, silver och mörkblå med kombinationen, för att vi ska få en imponerande unik design. Färg matchningen kommer att släppas i början av oktober 2017. Det rapporteras att Puma kommer att släppas i januari 2018, deras nya stil framtida Netfit fotbollskor, för att ersätta den ursprungliga evoPOWER, så det här blir den sista stilen i denna serie av Fotbollskor. Den Billiga Fotbollsskor, skynda upp beställer det.

Bilden visar en helt ny Puma evopower vigor grafik 2017 fotbollskor. Som Pumas konsekventa designstil har grafiska fotbollsskor alltid en mycket iögonfallande design, med ett tydligt silverformstripe märke på sidan av skon, solsålns ytsula är huvudsakligen blå. Köp Puma fotbollsskor här, vi garanterar att du inte är sista gången att köpa här.

Egenskaperna hos Puma evoPOWER vigor
1, Adaplite Envägsförlängning av ultrafina fiberöverdelar kan tillåta foten av naturlig böjning.
2, kan övre Griptex-korn förbättra övre kontrollkulans förmåga.
3, Accufoam-svamplagret kan förbättra bekvämligheten med att ha på sig och spela noggrannhet.
4, lätta Pebax yttersula och koniska, samt kombinationen av bladformade skospikar ger den nödvändiga dragningen.
5, sluter yttersula med G. S. F., tekniken i den progressiva stabiliseringsramen, som kan flex flexibelt.

Gul, silver och mörkblå Puma evoPOWER vigor 2017-18 Fotbollsskor kommer att bli tillgängliga till salu i början av oktober 2017, med ett officiellt pris på $ 220, samma pris som tidigare utfärdade matchande fotbollskor. Letar du efter Billiga fotbollsstövlar butik? Våra produkter diskonteras, kom och beställ det nu, och du får fler erbjudanden.

Puma%20EvoPOWER%201%20Tricks%20FG%20Fotb