På onsdagen gick Ronaldo tillbaka på gräsmattan i Bernabeu-stadion, för första gången har han mött fans hemma sedan nyheterna att Ronaldo var olycklig i Real Madrid i mitten av juni och ville lämna Spanien. Priset förblir detsamma! Style Update? Beställ Billiga Fotbollsskor bästa tiden.

Den spanska omfattande dagstidningen, den nationella dagen rapporterade emellertid att Ronaldo någonsin har varit lite tyst, sade hans sida av folket, garanterar inte att Ronaldo kommer att stanna kvar i Real Madrid i sommar. Köp Ronaldo fotbollsskor Barn, desto snabbare att beställa, desto fler eftergifter.

I juni sade Ronaldo till sina portugisiska lagkamrater: "Jag vill lämna Spanien och de behandlar mig som brottslingar". Men sedan dess har han inte förklarat sin framtid. Han visade inte sin inställning i frågan under Confederations Cup, semestern, eller återkomsten till Real Madrid.

Men Real Madrid tror att Ronaldo kommer att stanna. "Han kommer att stanna och ingen tvivlar på det," sade senior tjänstemän i Real Madrid. Zidane har alltid sagt: "Ronaldo är en av oss, han kommer att stanna hos oss." Under semestern kallade Zidane Ronaldo och berättade för honom att laget behövde fortsätta den vinnande cykeln, vilket inte var utan Ronalds hjälp. Florentino har pratat med Ronaldo många gånger och hoppas att han kommer att stanna kvar i Real Madrid.

Det är nu bara en vecka bort från överföringsmarknaden, och även om Ronaldo ska lämna, verkar det osannolikt att andra klubbar kommer att kunna slutföra överföringen på så kort tid. Men Real Madrid vill fortfarande att Ronaldo ska stanna. Spaniens "nationella tidning" påpekade också att om Zidanes lag kan fortsätta att förlänga segercykeln är en av nycklarna att Ronaldo kan tysta ner och spela fotboll. Besök vår fotbollsstövlar butik online, mer produktval, gå till vår hemsida och ha högkvalitativ service efter försäljning.

Nike%20Mercurial%20Superfly%20CR7%20Barn