En ny generation av Puma One 18.1 fotbollskor, det första färgbildet på den formella ytan. Den andra generationen Puma en fotbollssko kommer att lanseras i januari 2018, från första generationens Puma lanserar man bara ett halvt år, är uppgraderingshastigheten också mycket snabb. Fotbollsstövlar för att sälja Billiga Fotbollsskor, den nya startlinjen direktmarknadsföring.

PUMA One 18.1 fotbollskor i den första färgen antog en återgång till det klassiska tillvägagångssättet, det svarta och röda med silver dekorativa detaljer som presenterades före oss. Black Red Classic samlokalisering är mycket tilltalande, och omedelbart låter folket tänka på Falcon fotbollskor röda kombinationen. Klicka på länken för att skicka, du kan besöka webbplatsen och lära dig mer detaljerat om Billiga Puma fotbollsskor.

En ny generation av Puma One kommer att lansera två toppklassiga superfibrer och känguru skinn, istället för att bara starta en superfiberversion som den tidigare generationen. Hyperfiberversionen är fortfarande utrustad med evoknit stickade kläder och ultratunna syntetiska överdelar, som också innehåller ett stort antal 3D-texturer, vilket ger mer utmärkt friktion och kulstyrning till överdelarna.

Det rapporteras att den nya generationen Puma en läderversion kommer att ligga i huvudkontaktområdet för att lägga till känguruhudmaterial.

PUMA One 18.1 fotbollskor använder fortfarande samma Pebax light nylon yttersål som tidigare generation. Den använder en kombination av en kon och en spik för att öka spelarens hastighet och flexibilitet.

Black-Red Puma One 18.1 fotbollskor förväntas lanseras i slutet av januari 2018 och det officiella detaljhandelspriset kommer att vara detsamma för den första generationen 200 euro. Den bästa fotbollsstövlarna butik online, mer produktsortiment, gå till vår hemsida och ha högkvalitativ service efter försäljning.

terg%C3%A5%20klassisk%20Billiga%20Puma%2