När det gäller Messias förnyelse, om Barcas toppledning inte är en lögn, är det åtminstone ett begrepp som byter ut. Messi har blivit ett grundförnyelsekontrakt med Bassada, men det finns fortfarande en brist på att underteckna den viktiga länken, och som vi alla vet, så länge Messi inte skrev under, är kontraktet ogiltigt. Letar du efter högkvalitativa och Billiga Fotbollsskor? Missa inte våra produkter, vår webbplats har ett gott rykteskydd.

Efter att Barcelonas president meddelade att han hade förnyat sitt kontrakt med Messi, sade Mestre, vicepresidenten i Barcelonas klubb, vid mötesceremonin att Messi inte formellt förnyade sitt kontrakt med Barcelona. Sollers, en annan högre tjänsteman vid Barcelonaklubben, sa också: "Avtalet finns där och det finns bara en formell undertecknande process." Begränsa rabatter för Billiga Messi fotbollsskor, köp direkt och du får fler erbjudanden.

I en intervju med katalanska media på måndagen bad Batomeu att Barcelona-fans skulle försäkra dem: "Messi har förnyat sitt kontrakt och han kommer snart att slutföra den formella signeringsprocessen." Hans far har tecknat kontraktet för förnyelse. ”

Det rapporteras att Messi försenade förnyelsen av kontraktet eftersom någon nu öppnar processen att motsätta sig klubbens ordförande. Den tidigare presidentkampanjen, Benedi, kunde inleda förföljelseförfaranden så länge han hade tillräckligt med underskrifter att samla in. Om Messi skulle skriva under denna tid skulle hans förnyelse ses som en stor prestation för Batomeu, och Barcelonas toppmässing kunde använda den för att annonsera, men Messi ville inte bli involverad i hype.

Före uppsägningen av kontraktet var Messi osäker på klubben efter att Neymar lämnade Barcelona. Även om Messi inte är direkt inblandad i signeringen vill han se vad laget planerar och hur det implementeras.Besök vår fotbollsstövlar butik här på vår hemsida, snälla leta efter det här, kanske finns det några av de typer som du gillar.

Adidas%20Adizero%20F50%20Messi%20Leo%20T