Efter Germains 5: 0-nederlag till Celtics i Champions League, avslog Neymar motståndets begäran om utbyte av hans skjortor, vilket gav upphov till kritik mot den brasilianska stjärnan, men den senaste exponeringen i brittiska medierna sa att Neymar gjorde det för att han hade lovade att donera jerseyen till välgörenhetsorganisationer. Letar du efter högkvalitativa och Billiga Fotbollsskor? Missa inte våra produkter, vår webbplats har ett gott rykteskydd.

I spelet har Ralston och Neymar haft en strid, efter matchen måste La Dayton skaka hand och hoppas kunna få Neymar jersey, men var Neymar vägrade. Som svar svarade Daily Mail orsaken till att Neymar vägrade att ge skjortan var att han hade lovat att donera jerseyen till en välgörenhet som heter "Marina Dalglish Appeal", som inrättades 2005 för att hjälpa kvinnor att diagnostisera bröstcancer, den legendariska Liverpool-stjärnan Dalglish var en av grundarna, och "Marina" var namnet Dalglishs fru. Köpa Neymar fotbollsskor, desto snabbare att beställa, desto mer eftergifter.

Vissa fans som är oroliga över spelet är dock inte övertygade av Daily Mail, som de tror är Neymar-lagets jobb att behålla bilden genom media. Ett fläktmeddelande sa: "Mycket bra ursäkt, Neymar gör bra!" Den andra personen sa, "Det låter som PR-laget har hittat ett annat ord."

Förhållandet mellan de två var klart konflikt, dömande från serien Neymar och Ralston i matchen. Ralston stod en gång riktad mot Neymar flera hårda misstag och avsiktligt att Neymar skulle skratta, och Neymar i 3: 0 ledningen till att Ralston gjorde "tre boll" gest, efter att spelet vägrade att skaka hand och byta skjorta när uttrycket är fullt av förlöjlighet. Oavsett om donation av jerseyen till välgörenhet är sant eller inte, har alla två av dem lämnats i konflikt. Om du vill hitta till Köpa fotbollsstövlar kan du söka efter relevanta nyckelord på vår hemsida.

Neymar%20v%C3%A4grade%20byta%20ut%20tr%C