Helt nya Cristiano-signaturfotbollsskor Superfly V: s första HD-bild har blivit utsatt och den extraordinära diamantdesignen ger oss ett otroligt fantastiskt utseende. Det nya CR7 exklusiva femte kapitlet heter "Cut to Brilliance", lanseras den 1 oktober. Billiga Fotbollsskor webbshop, har börjat rabatt, snabbt beställer det.

Liksom den tidigare versionen är den ikoniska CR7-logotypen också synlig på överdelarna av Nike Mercurial Superfly V, kapitel 5 fotbollskor. Slutligen ger de färgglada flywire-linjerna på båda sidor av skohuset ett riktigt unikt utseende till paret av sneakers. Begränsa rabatter för Billiga Nike fotbollsskor, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Nike Mercurial Superfly v fotbollskor är utformade för banans flygvingar, med fokus på att förbättra spelarnas hastighet. Den ikoniska All-in-one Flyknit Upper, med en dynamisk passande skohalsband, kan förbättra integriteten av fot- och fotledssamlingar.

Nike Mercurial Superfly V CR7 Kapitel 5 Funktioner
1, Flyknit stickning övre och skobutikens inredning använder Nike grip Antiskid design.
2, den övre delen för att lägga till den täta vertikala spannmål, använder i maximal grad för att höja den övre kontrollkulans förmåga.
3, uppers med ACC-teknik för att säkerställa att All-weather har konsekvent prestanda.
4. Lägg till hastighetsribben 3D-textur till övre för att förbättra bollstyrningseffekten och skjuthjälpmedel.
5, den lätta 3D-hastigheten ytsula, ta med explosionshastigheten.

Vi vet alla att Nike använder exklusiva sneakers för att visa Ronaldos stora karriär, och nu har kapitel fem presenterats och den stora finalen i kapitel sjunde är snabb. Det rapporteras att det sjunde kapitlet CR7 exklusiva finalen kommer att lanseras i slutet av 2018. Ta en titt och Klicka för att köpa fotbollsstövlar, du kan söka efter relevanta nyckelord på vår hemsida.

Billiga%20Nike%20Fotbollsskor%20Hyperven