Leicester City-chef William Shakespeare sa att tonåring Grey kunde följa ruttbanan i Ronaldo för att få bättre data efter avtalsenligheten. Demale Gray ligger nära att teckna ett nytt kontrakt med Leicester City, och på sommaren avvisade Fox City erbjudandet från Bournemouth och Crystal Palace. Fotbollssäsongen kommer, behöver verkligen en Billiga Fotbollsskor, skynda på att beställa den.

England U21-vingen har potential att få Leicester City att betala 3,5 miljoner pund till Birmingham under sin titelsäsong, men sedan dess har han bara vunnit 10 ligastarter och 61 matcher av 3 har ifrågasatts, men före Carling Cup jämförde Shakespeare Grått till en tidigare ung vingare Under de första 7 månaderna i England togs endast 2 mål för Ronaldo. Snabbt köp CR7 fotbollsskor Barn, ju mer du köper desto mer rabatter får du.

"Kom ihåg Ronaldo?" När han kom först kritiserade folk honom för samma sak, men med en serie spel och erfarenhet, ville de som ville komma. ”

"Om försvararen håller två vakter på dig och du alltid vill slå dem, måste du komma med en annan lösning." Detta är fotboll, för att hitta rätt lösning vid vissa tillfällen. ”

"Nu när kontraktet har nått sitt sista skede diskuterar hans agent med vår fotbollsdirektör och jag ser fram emot ett kontrakt så snart som möjligt, jag tycker att det är viktigt att vi visar spelarnas ställning och vi har fått erbjudandet, men vi vill inte sälja honom, vi vill använda honom som spelare för att bygga klubben. " han sa.

Han visar också önskan att stanna och göra framsteg med klubben, och det är viktigt att vi fixar detta och fokuserar på fotboll, säger han. Det finns många typer av billiga fotbollsstövlar på vår hemsida, klicka på länken för att skicka, du kan lära dig Köpa fotbollsstövlar.

Ronaldo%20har%20%C3%A4ven%20en%20bra%20C