Englands unga tonåring, Harry Winks, gick också med i Adidas skodestningsteam. Den unga spelaren hade Adidas senaste svart testskor vid premiärerna i England vs Litauen förra helgen. Fotbollsstövlar butik för att sälja Billiga Fotbollsskor, den nya startaren direkt marknadsföring center.

Ali, Trent, Hummels och Lakitic har alla testade Adidas svarta fotbollskor under tiden. Men de var utbildade att ha på sig svarta svarta skor för att avsluta testarbetet, men den verkliga showen på det globala planet är den unga mannen Harry blinkar, Adidas svarta stövlar debuterar också scenen av förberedelserna. Begränsa rabatter för Billiga Adidas fotbollsskor, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Den här mystiska svarta fotbollsschoenen är Predator 2018, som förväntas lanseras senare i år. Det är också en blockbuster fotbollsko för den ryska världscupen. Under de senaste veckorna har vi sett dem vid foten av Ali, Llorente och Hummels, Lakitic och andra. Endast Ali och Lakitic har en skosnittsfri version, resten har skosnören.

Från de detaljer som visas på bilden kan Predator 2018 uppenbarligen se textur- och spårdesignen av den förstärkta kontrolldesignen, vilket förmedlar ett mycket tydligt meddelande att Predator 2018 fortfarande är ett kontrollerat flöde. Den mest uppenbara egenskapen är naturligtvis den välkända stickning med hög hjälpdesign, det här är också den nuvarande fotbollsspolen. Letar du efter Den bästa fotbollsstövlarna butik? Våra produkter diskonteras, kom och beställ det nu, och du får fler erbjudanden.

Engelska%20supernova%20Testa%20rena%20Bl